Laga mat som på restaurang, fast hemma!
Länge har sous vide-metoden använts i restaurangköken och idag finns det sous vide-kokare som blir allt mer populära och perfekta för hemmaköken.
Sous vide är en tillagningsmetod som tillagar råvaran vakuumförpackad för att bevara näring, mineraler och smak. Immersion Sous Vide Pro+ är en cirkulator som ger perfekt resultat för kött, fisk och grönsaker.
Immersion Sous Vide Pro+ roterar vattnet för en mer exakt och konstant temperatur och tillagning.
Med produkten ingår ett ställ och plastbollar. Plastbollarna skapar ett flytande lock för att bibehålla jämn vattentemperatur och minska avdunstning. Stället i sin tur förbättrar vattencirkulationen runt råvaran och har plats med upp till 4 vakuumförpackade portioner.
För säkrare användning och skydd av inbyggd elektronik, är Immersion Sous Vide Pro + IPX certifierad vilket innebär att den är vatten- och stänkresistent.
Du kan välja en temperatur mellan 25-90°C och sätta en timer på upp till 72 timmar. Tillaga upp till 2kg kött och känn dig trygg med automatisk avstängning.
Vi rekommenderar att den används tillsammans med våra vakuumförpackare.
- Ställ ingår för att förbättra vattencirkulationen och plastbollar för att minska avdunstning
- Laga mat som på restaurang, fast hemma med professionell utrustning
- Vatten och stänkresistent - IPX certifierad
- Passar tillsammans med kastruller eller behållare som rymmer från 5L till 20L vatten
- Temperaturinställning mellan 25-90°C och en timer på upp till 72 timmar